Alene

Jeg våkner opp, helt svett. Hva skjedde i går egentlig? Jeg føler meg helt borte. Jeg ser det snille ansiktet ditt, svakt men så klart likevel. Du ser på meg, og smiler så vakkert til meg. Du ser så glad ut, men allikevel så forvirret. Hvordan har det til seg at ting skjedde som de gjorde? At du, den beste personen i livet mitt måtte bort? Jeg reiser meg forsiktig opp fra sengen, tar på meg buksen og genseren. Jeg vil bare klemme og snakke med deg. Jo nærmere jeg kom mot deg, jo mer uklar ble du. Jeg så deg rett inn i øynene dine, så at du hadde gått i gjennom masse. Du var usikker, som noen skulle ta deg. Du sendte meg et minne av oss, hvor glade vi en gang var. Hvor nære og hvor lykkelige vi var. Jeg var liten, du løftet meg opp. Du fikk meg til å føle meg så trygg. Jo eldre jeg ble, jo mer avskilt ble vi. Det var vondt, at det måtte skje mellom oss. Vi var så nære, og så like. Vi var som en person  i to forskjellige kropper. Du viser meg minner om tiden jeg var liten, alt vi gjorde sammen. Hvor beskyttende du var mot meg og søstrene mine. Hvor god person du var. Du fikk meg til å føle meg fortapt, jeg ville bare være i nærværet ditt. Jeg ville bare at du skulle komme tilbake. Få meg til å føle meg like trygg som du en gang fikk meg til å føle. Jeg våkner opp, er helt varm og forvirret. Hva skjedde? Jeg drømte om deg. Føltes ut som du plantet drømmen i hodet mitt. For å få meg til å forstå bedre. Jeg gråter imens jeg finner frem gamle bilder av oss. Ser på hvor lykkelige vi var den tiden. Jeg skulle ønske du var her, med oss.

Jeg reiser meg opp, går bort til skapet mitt og finner frem den gamle t-skjorten din, tar den på, og endelig føler jeg meg trygg. Jeg setter på musikken som du likte så godt. Jeg setter meg ned på sengen min, med tårer i øynene. Finner frem en liten kniv, legger den forsiktig på håndleddet mitt. Følelsene mine tar overhånd over meg.. Jeg drar kniven forsiktig over håndleddet, kjenner bare hvordan blodet renner nedover armen og hånden min. Jeg angrer på hvordan jeg var mot deg i den siste tiden din, tiden der du trengte meg aller mest. Selvhatet mitt pga det har en overhånd på meg.

Jeg legger meg forsiktig ned i sengen, tar dynen over hodet. Lukker øyene sakte igjen. Du dukker opp, jeg hører latteren din. Vi var plutselig tilbake da jeg mindre, du løfter meg opp. Du ser på meg med de klare og nydelige øynene dine. Første du sier er at du tilgir meg. Du klemmer meg inntil deg, lar meg gråte på skulderen din. Du så hvor skuffet jeg er over meg selv. Du gir meg et bilde. Et bilde der du holder meg i armene dine for første gang. Hvor glad du og mamma så ut. Jeg stopper opp, går til mamma. Tar hånden hennes, sier hvor glad jeg er i henne. Klemmer henne hardt, som en dobbel klem til dere begge. Jeg angrer, at jeg ikke brukte den siste tiden vi hadde sammen bedre. Skulle ha sagt skikkelig farvel til deg, og vært der 100% for deg i den harde tiden du hadde. Pappa, takk for at du var faren min. Bare tanken av deg gjør meg glad, men alikevel så trist. Jeg skulle ønske du var her nå, skulle ønske jeg kunne se deg, klemme deg, høre stemmen og ikke minst den smittsomme latteren din en siste gang. Hvil i fred, pappa. Jeg elsker deg.

8 kommentarer

eileenagate

04.01.2013 kl.04:15

bra skrevet <3

Marius Johan Stokknes

04.01.2013 kl.06:00

veldig fint! rett og slett :)

Lise

04.01.2013 kl.06:33

eileenagate: Tusen takk ! <3

Lise

04.01.2013 kl.06:33

Marius Johan Stokknes: Aww, tusen takk :)

Wonderland

04.01.2013 kl.07:00

Du kan virkelig det med å uttale deg selv! Veldig bra skrevet :)

Lise

04.01.2013 kl.07:42

Wonderland: Tusen takk :)

kristinerosok

04.01.2013 kl.10:03

Så trist, men likevel nydelig innlegg.

Lise

04.01.2013 kl.10:15

kristinerosok: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits