T O M B O Y

Hvorfor går du i gutteklær? Enkelt og greit, så føler jeg meg mer komfortable i denne stilen, og jeg føler at stilen matcher personligheten min. Det å gå i baby-rosa har aldri vært noe for meg, er litt mer glad i den rockete stilen.

Hvorfor går du ikke i jenteklær? Jeg må ærlig talt innrømme at jeg ikke liker at klær skal bli satt en en kjønns boks. Jeg går i både feminine og maskuline klær, tar på meg klærna som jeg føler meg komfortabel i den dagen.


Hvordan fikk du egentlig denne stilen? Som jeg sa, jeg føler denne stilen matcher personligheten min, men også væremåten min. Jeg har aldri vært en skikkelig feminin jente. Jeg lekte med barbier når jeg var yngre, men også med biler. Jeg liker å "leke" med begge sider av "kjønnsrollene" for å si det sånn, som sminke til motorsport feks.

Er du jente eller gutt? Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet. Men, bare for noen har en spesiell stil, trenger det ikke å bety noe annet enn at de bare liker det. Jeg er ikke transeksuell, eller noe lignende - for å gjøre det lett for dere: Nei, jeg er ikke en gutt, jeg er en jente - jeg foretrekker bare å ha en maskulin klesstil.

Hva har du på deg på fester, selskap, bryllup, dåp? Jeg tar på meg det jeg føler for å ha på meg på fester. Men har fått mer sansen på å kle meg feminin på fester for tiden også, for det er godt med litt forandring en gang i blant. Når det kommer til dåp og brylluper, går jeg som regel bare i kjoler. Er ikke alltid komfortabel i kjole, så da finner jeg noe annet!

Er alle som er en tomboy skeive? Nei, overhode ikke. Jeg kjenner mange heterofile jenter som er maskuline i stilen sin, men som ikke er interessert i jenter. Som sagt, bare for man kler seg på en måte betyr det ikke at man er det man blir ansett som. Men gud, du må innrømme at en jente i maskuline klær er ganske så tiltrekkende? ;-)

Ikke vær redd for å gå i det du føler deg mest komfortable i. Om du føler deg mer komfortabel i maskuline klær, eller i feminine klær, go for it - uansett om du er en jente eller en gutt. Ikke la samfunnet våres få deg til å bli en robot som er redd for hva andre mener, og derfor ikke går i det du føler deg mest vel og mest deg selv i.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits