Er jeg lesbisk?

Som nevnt tidligere, jeg har aldri vært den største fansen av å sette meg i en boks. Ettersom jeg aldri har vært helt sikker på hva jeg er, blant annet. Jeg vet at jeg liker jenter, jeg vet jeg liker gutter til en vis grad; noe som blir naturlig for meg å kalle meg selv bifil, sant? Men føler på en måte at bifil ikke passer til meg heller, ettersom jeg ikke har følt noe som helst for en gutt på et par år nå. "Du har ikke møtt den rette gutten enda", kanskje det. Men hva om jeg aldri møter den rette gutten da, for det er ingen gutter som er den rette for meg? At jeg heller skal møte den rette jenta.

Jeg har lenge vært livredd bare av tanken av å komme ut som lesbisk, hvorfor? Mest sannsynligvis for at jeg ikke føler meg akseptert for å være skeiv, noe som gjør meg enda reddere. Men herregud, man kan ikke være noen man ikke er bare for å tilfredstille noen andre, uansett hvem det enn måtte være. Man lever tross alt vårt egent liv, ikke andres.

Jeg forstår ikke helt hvorfor det er så viktig å gi seg selv en legning heller, helt ærlig. Man faller for den man faller for, om det så er en jente, en gutt, eller noen i mellom det. Og jeg føler samfunnet våres er så opptatt av at man ikke kan falle for noen av det motsatte kjønn om man har kommet ut som lesbisk en gang, feks - noe som ikke gir mening, når man tenker på det. For som sagt, vi kan jo falle for hvem som helst, og hva så om det ikke passer til en legning vi en gang har definert oss som? Folk forandrer seg hele tiden, og vi kan ikke kontrollere hva vi skal føle eller ikke.

Jeg er skeiv, og jeg faller for den jeg faller for. Enkelt og greit.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits