Ting som hjelper meg

De nærmeste vennene mine. Om du hjelper meg med å snakke om dype personlige ting, og/eller rett og slett bare får meg til å le - så er jeg evig takknemlig for deg. Jeg er så utrolig glad i dere - dere vet godt hvem dere er ♡♡ 

Det å skrive. Bare det å ta opp mobilen, ta frem pcen, eller en skrivebok - og sette meg ned å skrive ned tankene mine, meningene mine, eller følelsene mine - er en veldig stor støtte for meg. Jeg begynte smålig å skrive når jeg var på mitt verste, og det ble en slags terapi for meg. Jeg fant fort ut at det hjalp meg veldig. Jeg liker godt å lese, også.

Tumblr. Det å rart å si at en nettside har blitt en så stor hjelp for meg, men man kan alltid være seg selv der. Det å snakke med folk fra andre land, få støtte fra dem. Og ikke minst reblogge bilder og tekster - jeg vet ikke hvorfor, men det er en helt herlig følelse. Tumblr har helt klart blitt min get-away-place, og jeg kunne ikke vært mer glad i siden.

Dyrene mine. De kommer alltid å koser med meg når jeg er langt nede, leker rundt med de, og de hjelper meg veldig.

Musikk. De fleste finner vel en slags støtte i musikken. Enten det er å høre på musikk, synge på sanger, eller skrive sine egne sanger. Jeg hører alltid på sanger som bringer frem følelser, men det hjelper så alt for godt. Sanger med god lyrics, og/eller med masse bass - ah, jeg elsker det. Favoritt artistene mine er uten tvil Ed Sheeran og Angel Haze.

Selvpleie. Jeg elsker å ta en lang og varm dusj, barbere meg, ta hårpleie, ta ansiktmaske, og smøre meg inn med en god fuktighetskrem, så ta på meg komfortable klær etterpå. Ikke minst legge seg i nyvasket sengetøy, så magisk.

Gå på turer. Om det så er alene, eller med andre, eller med hundene mine. Bare det å koble av litt, gå nye steder, eller bare sitte foran havet. Om jeg går alene, med eller uten hundene, hører jeg på musikk også. For å koble skikkelig ut.

Det å hjelpe andre. Det er en av tingene som hjelper meg mest faktisk, bare det å passe på at andre har det bra. Det å få andre i et bedre humør får meg alltid i et bedre humør selv. Jeg liker å vite at jeg kan være en forskjell for noen.

Å ta solarium. Det hjelper veldig på selvbilde, som alltid er en liten hjelp i psyken. Jeg gjør det sjeldent nå for tiden da, men husker hvor mye mer lykkelig jeg følte meg når jeg gjorde det flere ganger i uka. Savner brunfargen også, haha ;-)

Se på serier eller filmer. Egentlig så har det ikke noe å si hvilken serie eller film jeg ser, for jeg kobler skikkelig ut når jeg ser på ting. Jeg takler ikke hva som helst når jeg er langt nede da, men liker noe med spenning i, eller humor.

Dra på en bra fest i blant. Jeg elsker å bare slippe meg helt løst med menneskene som betyr veldig mye for meg. Bare danse rundt, spille drikkespill, bli kjent med nye mennesker, synge masse, ha det skikkelig gøy - ah, det er bare helt fantastisk. Selv om det kan være et sjanse spill, men er som regel bare i et godt humør når jeg drikker, heldigvis.

Ta bilder. Jeg har veldig lyst å bli bedre å ta bilder, da mener jeg typisk fotograf bilder, men bare det å ta med kameraet eller mobilen å finne noe å ta bilde av, er utrolig spennende og gøy. Er veldig glad i svarte og hvite bilder.

Fine sjarmøren min, Prins Ekvador ♡ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits