Piercing og tatovering

Ah, jeg elsker begge deler! Til en vis grad da, spesielt når det kommer til piercinger. Jeg liker at det er så vanlig med begge deler nå, at bare flere og flere ender opp med å ta èn eller begge deler. Jeg liker å høre på folk forklare hvorfor de tok akkurat den ene tatoveringen, eller om de bare tok den for de likte det. Det er så tiltrekkende med tatoveringer.

Personlig så har jeg hatt tre piercinger -  har hatt snakebite og en i øyenbrynet tidligere, men nå har jeg bare en piercing i underleppa. Og jeg har 10mm i ørene, og et vanlig hull. Jeg vurderer å ta snakebite igjen også, men er litt usikker. Vil også ta i den ene nippelen. Når det kommer til tatoveringer, så har jeg for øyeblikket bare en, men vil ha mange flere.

Har tatt bildet med mobilen, derfor er det så dårlig kvalitet. 

Grunnen til at jeg tok akkurat den, er for det er lyrics fra en av mine favoritt sanger, 'The a Team'. Den betyr mye for meg for Ed Sheeran synger om en rusavhengig jente, som minner meg om søsteren min som døde av en overdose.. Så tatoveringen er på en måte en minne tatovering i tillegg til at jeg liker teksten, og sangen generelt. Jeg har ingen spesiell grunn til jeg tok under kragebeinet, men jeg har alltid hatt lyst på en tatovering der, så hvorfor ikke?

Jeg har mange planer om andre tatoveringer som nevnt. Og jeg har veldig lyst å begynne på en halv sleeve, og ta et lite kors en plass på hånden - ingen spesiell grunn, er bare glad i kors. Bildet under viser hva jeg har veldig lyst å ta. De to damene har jeg lyst å ha som halv sleeve, en på hver side. Hjorten med rosen vil jeg ha på underarmen. Den store hjorten vil jeg ha på låret mitt. Og kyssemunnen vil jeg eventuelt ta enten på trusekanten, eller bak det ene øret.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits