Deprimert

Jeg sliter veldig psykisk på denne tiden av året. Bursdag-og årsdagene til pappa og søsteren min er rett oppi hverandre, og jeg føler meg helt ærlig som en tikkende tidsbombe. Og jeg kan bli trigget av selv den minste tenkelige tingen. Jeg føler i tillegg at jeg blir en annen person. Jeg føler meg så likegyldig og kald mot andre, selv om jeg bryr meg så mye at jeg kan holde på helt til jeg havner helt i kjelleren. Begynner å gråte helt ut av det blå, og jeg føler meg konstant sliten.

Når jeg sliter ekstra med depresjonen, går det veldig utover spiseforstyrrelsen min også. Her om dagen spiste jeg ikke i det hele tatt, og når jeg først spiser så er det veldig lite, og kanskje bare en gang til dagen. Jeg føler meg så slapp, tung i hodet, kvalm og svimmel.. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv når jeg blir sånn. Blir så selvødeleggende.

Jeg kjenner at jeg er glad for at jeg skal få hjelp til å takle psyken bedre, og første timen min er på onsdagen om to uker. Men jeg er redd for hvordan jeg kan bli etter å ha snakket sånn om vanskelige og dype ting: For det å dra frem ting i underbevisstheten kan fort bli skummelt, ikke minst veldig overveldende. Men det er virkelig på tide å bli bedre.

Pappa hadde bursdag den 8 februar, var innom med beste Monica min å satte et lys til han ♡ Bilde av graven hans er fra tidligere, men føler ikke for å legge ut mørke bilder heller da. Jeg savner deg ubeskrivelig masse, pappasen min ♡

Én kommentar

Iselin Renée

16.02.2017 kl.10:32

<3

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits