Lately,

Lenge siden sist, dere. Tenkte å skrive en liten oppdatering om hva som skjer i livet mitt for tiden. For det første, jeg var hos psykologen min for første gang forrige onsdag, og jeg følte timen gikk veldig bra. Jeg fikk sagt mye av det jeg ville si, fikk rett og slett ut litt av frustrasjonen som jeg føler jeg ikke kan snakke så mye med andre om. Vi skal prioritere å finne ut av hva slags spiseforstyrrelse jeg har, siden jeg ikke har den "typiske", eller hva jeg skal kalle det.. Og ikke minst, fokusere på å bli kvitt den. For jeg blir generelt bedre psykisk og fysisk når jeg har mer kontroll på spise vanene mine. Så skal jeg allerede tilbake nå på onsdag, og jeg er spent på hvordan den timen går også. Håper på det beste!

Psykisk generelt, har jeg en veldig berg-og dalbane periode. Går fra å være en glad og sprudlende person til en sur eller lei så fort. Det er så mye forskjellig som skjer i livet mitt nå, og jeg føler at det blir ganske overveldende. Jeg skal ikke gå inn i detaljer, men kjenner at jeg begynner å bli ganske utslitt av det hele. Men jeg gir ikke opp, det skjer ikke.

Noe annet? Vel, jeg ble 24 år gammel, den 23 februar. Jeg hadde en fantastisk herlig bursdag! Mamma og stefaren min tok meg med ut for å spise på en kina restaurant, så kom mine to nærmeste venninner på kvelden å spiste kake og sånt, det var veldig koselig ♡ Så ble det bursdagsfeiring på lørdagen hos min gode Solveig ♡, og jeg hadde en utrolig koselig kveld. Så har jeg endelig fått fingeren ut å tok endelig en sjanse på å prøve noe nytt, når det gjelder håret. Tok sidecut på begge sidene (begynner å vokse tilbake nå da men) og farget det! Håret skulle egentlig bli blå, men det endte opp med å bli en blanding av turkis, blå og gul. Skal snart farge det igjen, sånn jeg får det som var planen, haha.

Har ikke tatt et skikkelig bilde etter jeg farget håret enda dessverre, så måtte bli snapchat bilder. Jeg legger ut et skikkelig bilde når jeg får farget det igjen! Skal bli blå, orker ikke å ha en regnbue hår så mye lengre, haha.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei :) Jeg heter Lise, er 23 år gammel og bor i Stavanger.

DESIGN:
hits